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"à la Carte" in 2018

The restaurant of Château Le Verdoyer welcomes its guests of the coming season.

What will your choice be in our restaurant during the 2018 season?

Marc Laricq, our chef had some nice ideas for this year. The detailed menu, including prices, is available here.

First course:

  • Salade de Gésiers de Canard et Magret fumé
    Duck gizzard and smoked breast salad
  • Cassolette de Calamars à la Basquaise 
    Calamares in Tomato-sauce
  • Terrine Maison de Foie gras
    Home made duck foie gras
  • Assiette de Charcuteries de Saint Saud (Bison et Autruche)
    Local delicacy: Bison and Ostrich 
  • Salade tiède de Rouget aux Piquillos
    Red Mullet and Piquillos salad
  • Entrée du Jour
    Today's special

  Fish dishes:

  • Pavé de Saumon sauce Vierge
    Salmon with Olive oil, lemon and tomato sauce 
  • Dos de Cabillaud, sauce Chorizo
    Cod with Chorizo sauce
  • Poisson à l'Ardoise
    Fish of the day

   Meats:

  • Assiette de Pays du Parc Naturel Régional (Génisse, Foie Gras  & Gésiers)
    Assiette de Pays
  • Escalope de Magret de Canard en croûte de Noix
    Duck breast with a walnut crust
  • Pot'Enchaud Confit de Porc froid, servi sur patates chaudes 
    Cold candied porc on warm potatoes 
  • Tournedos Rossini façon du Chef 
    Tournedos "à la Rossini"
  • Confit de Canard Maison
    Home made Duckleg Confit
  • Pièce de Génisse de Saint Saud Sauce Poivre
    Veal from Saint Saud with Pepper sauce
  • Plat Végétarien
    Vegeterian dish
  • Omelette Nature ou au Fromage
    Omelette (nature or with cheese)
  • Viande du Jour
    Meat of the day

Cheese dishes:

  • Assiette de Trappe d'Echourgnac
    Plate of Cheese of Echourgnac
  • Salade et son Brie de Meaux
    Salade and Brie de Meaux
  • Salade de Cabecou
    Goatcheese and salad
  • Tranche de Roquefort sur Salade
    Slice of Roquefort with salad
  • La Grande Assiette (All 4 cheeses)

   Desserts:

  • Assiette de Pays (see other page)
  • Crème Catalane Brûlée
    Homemade Crème Catalane Brûlée
  • Mousse au Chocolat et Safran de Champs Romain
    Homemade Chocolatemousse with Saffron of Champs Romain
  • Tiramisu
    Tiramisu
  • Pana cota aux fruits rouges
  • Pana Cotta with Red Fruits
  • Pâtisserie du Jour
  • Todays Pastry
  • Café Gourmand (3 mini desserts with your coffee)

Ice coupes:

  • a Miko Carte d'Or menu
  • Dame Blanche
  • Coupe Colonel
Documents: 
AttachmentSize
PDF icon carte du restaurant en 20171.55 MB

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